PROFESSIONAL BARISTA

Πιστοποιημένος Ειδικός Barista (Παρασκευή καφέ & άλλων ροφημάτων)


Το σεμινάριο καλύπτει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές επεξεργασίας, παρασκευής, σερβιρίσματος και συντήρησης του καφέ.

 

Θεματικές Ενότητες:

1. Ιστορικά στοιχεία

2. Ο καφές βοτανολογικά

3. Μύλος άλεσης

4. Σκληρότητα νερού

5. Τρόποι παρασκευής καφέ

6. Σοκολάτα

7. Τσάι

 

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο CPB

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όλους όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν ως επαγγελματίες Barista σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή, τουριστική ή επισιτιστική μονάδα. Επίσης, με την πιστοποίηση CPB θα μπορούσαν οι επαγγελματίες Barista να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους. Τέλος, απευθύνεται σε τελειόφοιτους λυκείου ή ανέργους κάθε ηλικίας.

 

Διάρκεια και εκπαιδευτικές υπηρεσίες

  • Διάρκεια: 20 ώρες
  • Στο σεμινάριο περιλαμβάνεται υλικό εκπαίδευσης
  • Το σεμινάριο δύναται να πραγματοποιηθεί και ενδοεπιχειρησιακά
  • Στην προσπάθεια για ευέλικτη διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση (e- class)
  • Το Σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί μέχρι και 100% από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ

 

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας Αρ. Αδείας: 2100634 – Κε.Δι.Βι.Μ.1 COMPUTER START  και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας. (Ο Τομέας Εκπαίδευσης Πιστοποιημένος Ειδικός Barista έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας)