ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ & ΥΠΟΔΟΧΗΣ

(Senior Office Employee) – Ταχύρυθμο


Το Σεμινάριο Υπάλληλος Γραφείου & Υποδοχής απευθύνεται σε Αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ΙΕΚ, Αποφοίτους Λυκείου με προϋπηρεσία ή χωρίς προϋπηρεσία που θέλουν να εφοδιάσουν το βιογραφικό τους, και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Επιπλέον, απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις & εξειδίκευση επάνω σε θέματα Γραφείου, σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να προωθήσουν την καριέρα τους και να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις της αγοράς. Τέλος, απευθύνεται σε όλους όσους σκοπεύουν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

 

 

Θεματικές ενότητες:

1. Οργάνωση & Διαχείριση Γραφείου

2. Ηλεκτρονική Οργάνωση Γραφείου

3. Ηλεκτρονική Δακτυλογραφία (τυφλό σύστημα Ελληνικού – Αγγλικού πληκτρολογίου)

4. Εμπορική Αλληλογραφία

5. Δημόσιες Σχέσεις

6. Εξυπηρέτηση του Πελάτη

7. Τηλεφωνική Επικοινωνία

8. Διαχείριση Παραπόνων

9. Χρήση εφαρμογή Word

 

Σε ποιούς απευθύνεται

Το Σεμινάριο Υπάλληλος Γραφείου & Υποδοχής απευθύνεται σε Αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ΙΕΚ, Αποφοίτους Λυκείου με προϋπηρεσία ή χωρίς προϋπηρεσία που θέλουν να εφοδιάσουν το βιογραφικό τους, και να ανταπεξέλθουν  στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

 

Σκοπός & Στόχος της εκπαίδευσης Υπάλληλος Γραφείου & Υποδοχής

Ο Σκοπός της εκπαίδευσης είναι: Οι σπουδαστές να εκπαιδευτούν σε επαγγελματικό επίπεδο στα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Γραφείου, και να εφοδιαστούν με απαιτούμενες γνώσεις και τεχνικές έτσι ώστε να αυξήσουν αποτελεσματικά τις προοπτικές ανεύρεσης εργασίας σε θέση Γραμματειακής Υποστήριξης ή ως Υπάλληλοι Γραφείου.

Στόχος της εκπαίδευσης είναι: να διασφαλίσουν το επαγγελματικό επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων στο χώρο του γραφείου και της υποδοχής προκειμένου να εργαστούν σε οργανισμούς ή επιχειρήσεις. Στόχος είναι να αποκτήσουν την ικανότητα & τη δεξιότητα που απαιτεί η θέση στο χώρο εργασίας.

 

Διάρκεια & Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

  • Διάρκεια: 2 μήνες, 6 ώρες εβδομαδιαία – 48 ώρες
  • Επαγγελματική εκπαίδευση
  • ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες ώρες πρακτικής εξάσκησης στους χώρους της COMPUTER START πάντα με την επίβλεψη του καθηγητή
  • Στην προσπάθεια για ευέλικτη διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση (e- learning)
  • Το Σεμινάριο επιδοτείτε μέσο ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ 100%

 

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας Αρ. Αδείας: 2100634 – Κε.Δι.Βι.Μ.1 COMPUTER START και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας.  (Το Σεμινάριο Υπάλληλος Γραφείου & Υποδοχής – Senior Office Employee έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας)

1. Υπάλληλος Γραφείου & Υποδοχής (Senior Office Employee)

2. Τυφλό Σύστημα Δακτυλογραφίας (Ελληνικό – Αγγλικό – Αριθμητικό πληκρολόγιο) – Blind System (Greek – English – Numeric keypad)