GRAPHIC DESIGNER SEMINAR

(Γραφίστας Εντύπου & Ηλεκ/κών Μέσων) (Tαχύρυθμο – κατάλληλο για εργαζόμενους)

 quote


Computer Graphics DTP (Γραφιστική)

To επάγγελμα της Γραφιστικής είναι μοντέρνο, δυναμικό και δημιουργικό με πολύ μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Η γραφιστική είναι η δημιουργία της έντυπης και ηλεκτρονικής σχεδίασης που χάρις σε αυτή σχεδιάζουμε οτιδήποτε βλέπουμε τυπωμένοΕνημερωτικές, διαφημιστικές αφίσες, έντυπα, περιοδικά, εφημερίδες, εξώφυλλα βιβλίων, dvd, λογότυπα εταιρειών και προϊόντων, συσκευασίες, διαφημιστικές καταχωρήσεις.

 

Θεματικές ενότητες του σεμιναρίου Computer Graphics DTP (Γραφιστική):

1. Αρχές Σύνθεσης

2. Γραμμικό Σχέδιο

3. Χρωματολογία (ΘεωρίαΠρακτική χρώματος)

4. Τεχνολογία Υλικών στις γραφικές τέχνες

5. Ιστορία των Γραφικών Τεχνών

6. Γραφιστικές Εφαρμογές Ι

7. Γραφιστικές Εφαρμογές ΙI

8. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

    (εκπαίδευση των παρακάτω εφαρμογών σε επαγγελματικό επίπεδο)

 • Photoshop CS5-6
 • In Design CS5-6  ή Illustrator CS5-6

 

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο Computer Graphics (DTP)

Είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε: οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της Γραφιστικής, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται, έχοντας πάντα ως στόχο την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Επιπλέον, με το πρόγραμμα αυτό, έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που  έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Σκοπός & Στόχος του σεμιναρίου Computer Graphics (DTP)

Ο Σκοπός της εκπαίδευσης είναι παρέχει στο χώρο των Εφαρμοσμένων Τεχνών εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία αναπτύσσει την οπτική αντίληψη, το σχεδιασμό, τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, την επιδεξιότητα επικοινωνίας και θα εξασφαλίζει μια πλήρη γνώση της σύγχρονης τεχνολογίας στο αντικείμενο σπουδών τους. H ανάπτυξη και διεύρυνση της γνώσης και της αντίληψης της οπτικής επικοινωνίας. H κατάρτιση στελεχών με άρτιο τεχνικό και καλλιτεχνικό υπόβαθρο, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες μιας ολοένα διευρυνόμενης αγοράς στον πολύμορφο τομέα των Γραφικών Τεχνών, της ΔιαφήμισηςΕνημέρωσης, της διαμόρφωσης καταναλωτικών προϊόντων μέχρι το έντυπο και τον τομέα των εκδόσεων γενικότερα.Να καλλιεργήσει στους μελλοντικούς γραφίστες ένα υψηλό καλλιτεχνικό & αισθητικό επίπεδο που θα τους οδηγήσει στο να ανταποκριθούν στις κοινωνικές ευθύνες που πρόκειται να επωμιστούν. Ο γραφίστας σήμερα συμβάλλει αποφασιστικά στο σχηματισμό των αισθητικών αξιών και κριτηρίων μιας πολύ μεγάλης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Στόχος της εκπαίδευσης είναι:

 • να μπορέσουν να συνεργαστούν με διαφημιστικές εταιρείες
 • να μπορέσουν να συνεργαστούν με εκδοτικούς οίκους
 • να εργαστούν σε περιοδικά & εφημερίδες
 • να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες 
 • να κατέχουν ένα ισχυρό εφόδιο για ατελιέ γραφιστικών τεχνών
 • να δημιουργήσουν το δικό του δημιουργικό γραφείο

 

Διάρκεια & Εκπαιδευτικές υπηρεσίες του σεμιναρίου Computer Graphics (DTP):

 • Διάρκεια  5 μήνες  6 ώρες εβδομαδιαία.
 • Επαγγελματική εκπαίδευση
 • ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες ώρες πρακτικής εξάσκησης στους χώρους της COMPUTER START πάντα με την επίβλεψη του καθηγητή
 • Στην προσπάθεια για ευέλικτη διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση (e- learning).
 • Το Σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί μέχρι και 100% από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ – ΟΑΕΔ.

OAED_LAEK_logo

 

Πιστοποίηση

Οι σπουδαστές αξιολογούνται σε δύο φάσεις εξεταστικής διαδικασίας, τη θεωρητική και την πρακτική. Η επιτυχής ολοκλήρωση και των δύο φάσεων της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης. Αναγνωρισμένη Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για την αγορά εργασίας.

 

Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας Αρ. Αδείας: 2100634 – Κε.Δι.Βι.Μ.1 COMPUTER START  και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας. (Το Σεμινάριο Graphic Designer (Γραφίστας Εντύπου & Ηλεκ/κών Μέσων) έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας)

 

EOPPEP-GREEK-START